HISTORY

Malaysian Postgraduate Workshop Series

 

History

MALAYSIAN POSTGRADUATE WORKSHOP SERIES (MPWS) adalah persediaan untuk menyediakan bengkel yang berkaitan bermanfaat terutamanya untuk pelajar pasca siswazah yang belajar di Malaysia.

Kepakaran kami adalah membantu pelajar pasca siswazah, untuk dapat menguasai penulisan tesis mereka dan kaedah analisis memahami.

MPWS Rich Resources Sdn. Bhd. Telah ditubuhkan pada April 2014. Syarikat ini telah mula beroperasi sejak Februari 2013, yang sebelum ini dikenali sebagai MPWS Rich Latihan dan menukar nama kepada MPWS Rich Resources Sdn Bhd pada Jun 2013.
Syarikat mengkhususkan diri dalam menganjurkan bengkel dan kursus untuk berbeza jenis pelanggan. Antara bengkel dan kursus-kursus yang syarikat itu menganjurkan merangkumi kursus berkaitan kejuruteraan, kursus berorientasikan perniagaan, dan bengkel untuk pelajar pasca siswazah.

MPWS Rich Resources Sdn. Bhd. juga mempunyai anak syarikat yang terlibat dalam bidang yang berbeza daripada syarikat induk mereka. MPWS Rich Penerbitan bertanggungjawab untuk menyelia semua perkara yang berkaitan dengan menempah penerbitan. Satu lagi anak syarikat, MPWS Rich Proofreading, menyediakan proofreading dan perkhidmatan penterjemahan untuk pelbagai jenis manuskrip.

Back to top